Uhøytidelige betraktninger

Haikeren på Dovre

I det disige motlyset var det bare så vidt jeg fikk øye på jenta som stod i veikanten et stykke lenger framme. Det var en ukes tid før høstjevndøgn og jeg hadde nådd Dovremassivet på min vei sørover fra Trondheim. Normalt tok jeg aldri Read the rest of this entry »

God helg!

Nå skal jeg kule’n i hovedstaden hele helgen før jeg mandag morgen kjører til Trøndelag på reportasjeoppdrag. På turen nedover igjen ni dager senere skal jeg stanse ved Kongsvoll stasjon og delta på moskussafari på Dovre med et par lokale Read the rest of this entry »

Drømmekvinnen

Førtifem år gammel ble jeg sensommeren 1999 ansatt i Søkelyset. Allerede på min første dag i avisen ble jeg kjent med en snaut tre år yngre, kvinnelig kollega, som viste meg rundt, presenterte meg for mine nye kolleger, lærte meg Read the rest of this entry »

Arbeidsplassen min

Søkelyset

Søkelyset ligger i Tordenskiolds gate. Vi i Kultur & feature holder til i fjerde etasje, sammen med to andre redaksjonelle avdelinger Nyhet og Helg.

Read the rest of this entry »

Meningen med livet

Jeg har latt meg overbevise om at jeg bør ha mitt eget nettsted. Noe mer profesjonelt enn en skarve Facebook-side, som alle og enhver har og gjerne bruker til å skryte av barnebarna eller å fortelle om hva de spiste til Read the rest of this entry »

Categories